ONZE DIENSTEN

Uw bedrijf  “the center of attention”

Benieuwd hoe wij uw bedrijf uniek maken?

MIDDELS EEN PROMOTIEVIDEO

B-roll is een filmstijl om uw bedrijfsidentiteit te visualiseren en uw verhaal met nog meer overtuiging over te brengen. Het zal een uniek beeld geven van uw bedrijf en hierdoor zet u net de extra stap om de klant te interesseren.

Dit geeft een creatieve en pakkende draai aan uw concept en zal uw merkidentiteit versterken. Hierin biedt Climax Media de mogelijkheid om uw gehele concept op een professionele manier te visualiseren en uw doelgroep te interesseren. Zo krijgen klanten een totaalbeeld van de identiteit en visie van uw bedrijf. Dit wordt op de meest pakkende manier uitgevoerd zodat de klant betrokken raakt en zich meteen verbonden zal voelen met uw visie.

Climax Media biedt tevens de optie om verschillende aspecten individueel te highlighten. Hierbij wordt een individueel proces van het bedrijf weergegeven zodat de kern van het proces naar voren komt. Vervolgens komt beeldmateriaal, dat met zorg is uitgedacht, samen met pakkende audio. Dit zorgt ervoor dat de klant zich betrokken voelt bij het proces en ziet hoeveel zorg en perfectionisme met het proces gemoeid is.

MIDDELS EEN PRODUCTVIDEO

Een productvideo is een korte, krachtige introductie van uw product. Het geeft een geperfectioneerde indruk aan de klant. Hierbij wordt de bedrijfsidentiteit gevisualiseerd en wordt de kern van het product tot de klant gebracht.

MIDDELS FOTOGRAFIE

Krachtige beelden die de passie in uw bedrijf naar voren brengen.

Samen uw bedrijfsidentiteit versterken?